CO-vrij gecertificeerd
Altijd een bedrijf in de buurt
Binnen 24 uur reactie
Voorkom gevaarlijke situaties
CO-Vrij certificaat binnen Sluit je bedrijf aan op co-vrij.com

Haal meer uit je cv-installatiebedrijf

Maak van je gecertificeerde installatiebedrijf een CO-Vrij partner!

Dakzij het handige platform van CO-Vrij kunnen gecertificeerde cv-installatiebedrijven zich eenvoudig en voordelig aansluiten! Laat klanten eenvoudig contact met je opnemen door je bedrijf aan te sluiten op het CO-Vrij platform van Nederland. Om je bedrijf aan te sluiten vul je eenvoudig de onderstaande gegevens in zodat wij contact met je op kunnen nemen. 

Steeds meer gecertificeerde bedrijven sluiten zich bij ons aan en zijn zichtbaar voor klanten. Maak van jou bedrijf ook een CO-Vrij partner. Voor slechts €99 ex btw per jaar laten wij zoekende klanten kennis maken met jou als CO-Vrij partner. Wacht niet te lang en sluit je bedrijf direct aan.

Wij verbinden klanten aan partners
Geef je installatiebedrijf een online boost en maak het ontvangen van opdrachten eenvoudig. Stop met het betalen van online campagnes, het opzetten van dure campagnes en het stoppen van tijd en geld in websites waar je voor betaald om gegevens zichtbaar te krijgen om in contact te komen met een potentiële klant. Via CO-Vrij nemen klanten direct contact met jou op en zijn alle verdiensten ook volledig voor jou. Werk slimmer en sluit je gecertificeerde eenvoudig aan.