CO-vrij gecertificeerd
Altijd een bedrijf in de buurt
Binnen 24 uur reactie
Voorkom gevaarlijke situaties

CO-VRIJ VOOR HUISHOUDENS

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf gevestigd in Hengelo. Onze missie is om klanten hoogwaardige en betrouwbare diensten te bieden rondom CV-ketels. Wij geloven dat het in contact brengen van klanten met CO-gecertificeerde bedrijven hen helpt hun wensen en behoeften te vervullen.

Onze gekwalificeerde en CO-gecertificeerde professionals staan altijd klaar om u te helpen en de best mogelijke oplossingen aan te bieden. Wij hanteren de hoogste normen voor kwaliteit en integriteit en zijn toegewijd aan het waarborgen van klanttevredenheid.

Onze aangesloten partners, met jarenlange ervaring en expertise, ondersteunen klanten bij hun wensen en behoeften.

Neem gerust contact op met een van onze aangesloten partners om snel geholpen te worden.

Vind een specialist
Het platform voor installatiebedrijven en co-vrij bedrijven. Klanten zoeken op co-vrij.com

CO-vrij voor CO-vrij gecertificeerde bedrijven

Als CO-vrij gecertificeerd bedrijf nodigen we je graag uit om je aan te sluiten bij ons concept. Ons concept is gericht op het verbinden van potentiële klanten met een CO-vrij gecertificeerd bedrijf in hun buurt.

Wij geloven in gemak voor onze gezamenlijke klanten. Met deze website streven we ernaar om klanten op een laagdrempelige en effectieve manier te helpen met hun vraagstukken rondom koolmonoxide. Bovendien zal deze website zorgen voor een groot bereik in heel Nederland, waardoor de kans dat jouw bedrijf in contact komt met potentiële klanten aanzienlijk vergroot wordt. Wij streven naar een landelijke dekking.

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat persoonlijke aandacht en de hoogste normen van kwaliteit en integriteit biedt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We nodigen je uit om onderdeel te worden van ons concept en samen met ons waardevolle ervaringen te creëren voor onze gezamenlijke klanten.

Meld je aan op het platform voor professionals!

Sluit je bedrijf aan