CO-vrij gecertificeerd
Altijd een bedrijf in de buurt
Binnen 24 uur reactie
Voorkom gevaarlijke situaties

CO-vrij voor huishoudens

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf, gevestigd in Hengelo. Onze missie is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige en betrouwbare diensten rondom CV ketels. Wij geloven door klanten in contact te brengen met CO-gecertificeerde bedrijven ze worden voorzien in hun wensen en behoeften.

Onze aangesloten gekwalificeerde en CO-gecertificeerde professionals staat altijd klaar om u te helpen en de best mogelijke oplossingen aan te bieden. Wij hanteren de hoogste normen voor kwaliteit en integriteit en zijn toegewijd om onze klanten tevredenheid te waarborgen.

Onze aangesloten partners met jarenlange ervaring en expertise helpen klanten te ondersteunen bij hun wensen en behoeften.

Neem gerust contact met één van onze aangesloten partners om snel geholpen te worden.

Vind hier een bedrijf in de buurt
Het platform voor installatiebedrijven en co-vrij bedrijven. Klanten zoeken op co-vrij.com

CO-vrij voor CO-vrij gecertificeerde bedrijven

Als CO-vrij gecertificeerd nodigen we je graag uit om je aan te sluiten bij ons concept. Ons concept richt zich op het in contact brengen van potentiële klanten met een CO-vrij gecertificeerd bedrijf in de buurt.

Wij geloven in gemak voor onze gezamenlijke klant. Met deze website willen wij klanten op een laagdrempelige en effectieve manier te helpen met hun vraagstuk rondom koolmonoxide. Daarnaast zal deze website zorgen voor een groot bereik in heel Nederland. De kans dat je als bedrijf in contact komt met potentiele klanten is hierdoor groot. Wij gaan voor een landelijke dekking.

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat zich richt op persoonlijke aandacht en de hoogste normen van kwaliteit en integriteit, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij nodigen je uit om onderdeel te worden van ons concept en samen met ons waardevolle ervaringen te creëren voor gezamenlijke klanten.

Meld je aan bij ons concept!

Sluit je bedrijf eenvoudig aan