CO-vrij gecertificeerd
Altijd een bedrijf in de buurt
Binnen 24 uur reactie
Voorkom gevaarlijke situaties

Als je cv-ketel op 0 staat, kan dit betekenen dat de thermostaat uit staat en dus geen warm water produceert. Hier zijn enkele stappen die u kunt ondernemen om het probleem op te lossen:

  1. Controleer de thermostaat: Zorg ervoor dat de thermostaat op de juiste instelling staat. Probeer de thermostaat te verhogen naar de gewenste temperatuur en controleer of de cv-ketel opwarmt.
  2. Controleer de stroomvoorziening: Zorg ervoor dat je cv-ketel op de juiste manier is aangesloten en dat er geen storingen in de stroomvoorziening zijn.
  3. Controleer de zekeringen: Controleer de zekeringen en zorg ervoor dat de juiste zekeringen zijn ingeschakeld.
  4. Controleer de brandstof: Als je cv-ketel op gas of olie werkt, moet je ervoor zorgen dat de brandstoftank niet leeg is en dat er geen verstoppingen zijn.
  5. Roep een professional: Als je niet zeker weet wat het probleem is of als u geen ervaring heeft met het repareren van cv-ketels, is het het beste om een ​​CO-Vrij gespecialiseerde professional in te schakelen Vrij bedrijf in de buurt. Een ervaren technicus kan het probleem snel vaststellen en oplossen.

Ik raad u aan om voorzichtig te zijn bij het werken aan een cv-ketel en om altijd de veiligheidsinstructies en gebruiksaanwijzingen te volgen.