CO-vrij gecertificeerd
Altijd een bedrijf in de buurt
Binnen 24 uur reactie
Voorkom gevaarlijke situaties

Is de cv-ketel kapot?

Als je CV-ketel kapot is, moet je een CO-Vrij erkende professional raadplegen om de reparatie uit te voeren. Het repareren van een CV-ketel is een complexe taak en vereist specifieke kennis en ervaring. Een gekwalificeerde partner van CO-Vrij kan bepalen wat er mis is met je cv-ketel en de nodige reparaties uitvoeren om een storing te verhelpen. In sommige situaties is de cv-ketel niet te herstellen vanwege de leeftijd en/of de hoge reparatiekosten in afweging met de leeftijd. Dan kan een partner een prijs afgeven voor het vervangen van de cv-ketel en in overleg bij akkoord een nieuwe cv-ketel plaatsen.

Onze partners werken met alle A-merken cv-ketels en zijn u graag van dienst om een storing te verhelpen of om een geheel nieuwe cv-ketel te plaatsen.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat cv-ketels onderhoud nodig hebben om ervoor te zorgen dat ze efficiƫnt en veilig blijven functioneren. Als je regelmatig onderhoud aan je cv-ketel laat uitvoeren kun je mogelijke grote problemen vroegtijdig signaleren en laten oplossen voordat ze volledig afgeschreven zijn.