CO-vrij gecertificeerd
Altijd een bedrijf in de buurt
Binnen 24 uur reactie
Voorkom gevaarlijke situaties

Moderne CV-ketels zijn zeer efficiënt en betrouwbaar, en ze zijn ontworpen om de verwarming en warmwatervoorziening van je huis op een comfortabele en energiezuinige manier te verzorgen. Er zijn verschillende soorten moderne CV-ketels beschikbaar, zoals condenserende ketels, combiketels en systeemketels.

  • Condenserende ketels zijn bijzonder efficiënt omdat ze het condensatiewater dat ontstaat tijdens het verbrandingsproces gebruiken om de prestaties van de ketel te verbeteren.
  • Combiketels bieden zowel verwarming als warmwater in één compact apparaat, waardoor het plaatsbesparend is en minder installatiekosten met zich meebrengt.
  • Systeemketels zijn speciaal ontworpen voor gebruik in centrale verwarmingssystemen en werken het beste in combinatie met radiatoren of vloerverwarming.

Moderne CV-ketels beschikken over geavanceerde technologieën, zoals slimme regelingen, zelflerende modellen en wifi-connectiviteit, waardoor ze gemakkelijk te bedienen zijn en nauwkeuriger kunnen worden aangepast aan uw specifieke verwarmingseisen.