CO-vrij gecertificeerd
Altijd een bedrijf in de buurt
Binnen 24 uur reactie
Voorkom gevaarlijke situaties

Een cv-ketel plaatsen wie gaat dit doen?

Een cv-ketel plaatsen kan worden gedaan door een gecertificeerde loodgieter of verwarmingsinstallateur. Het is belangrijk om een professional te kiezen die ervaring heeft met het installeren van cv-ketels en die in staat is om de installatie veilig en volgens de voorschriften uit te voeren.

Als je een nieuwe cv-ketel laat plaatsen, zal de installateur eerst een inspectie van de huidige verwarmingsinstallatie uitvoeren om ervoor te zorgen dat de nieuwe ketel geschikt is voor het huis en dat de installatie aan de vereiste normen voldoet. Ze zullen dan de oude ketel verwijderen en de nieuwe ketel op de juiste wijze installeren. Dit kan ook het installeren van nieuwe leidingen en radiatoren omvatten als de huidige installatie niet geschikt is voor de nieuwe ketel.

Na de installatie zal de installateur de nieuwe cv-ketel testen om ervoor te zorgen dat deze goed werkt en zal hij/zij instructies geven over hoe de ketel moet worden bediend. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te plannen om ervoor te zorgen dat de cv-ketel goed blijft werken en efficiƫnt blijft.