CO-vrij gecertificeerd
Altijd een bedrijf in de buurt
Binnen 24 uur reactie
Voorkom gevaarlijke situaties

Als er geen water uit je geiser komt, zijn er verschillende mogelijke oorzaken. Hier zijn enkele dingen die je kunt controleren:

  1. Controleer of de watertoevoer naar de geiser open is. Als de watertoevoer is afgesloten, zal er geen water uit de geiser komen.
  2. Controleer of er geen verstoppingen zijn in de leidingen. Soms kunnen mineralen en sedimenten zich ophopen in de leidingen en de waterstroom blokkeren. Als je denkt dat dit het probleem kan zijn, kun je de leidingen doorspoelen om eventuele verstoppingen op te lossen.
  3. Controleer de waterdruk in het systeem. Als de waterdruk te laag is, kan er geen water uit de geiser komen. Je kunt de waterdruk controleren en indien nodig aanpassen.
  4. Controleer of de kranen open zijn. Soms kan het gebeuren dat de kranen dicht zijn en daardoor geen water doorlaten.
  5. Controleer of er sprake is van een storing in de geiser. Als er geen van de bovenstaande problemen lijkt te zijn, kan er sprake zijn van een storing in de geiser zelf. In dat geval kun je het beste een erkende loodgieter raadplegen om het probleem op te lossen.

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het werken met gas- en waterleidingen. Als je niet zeker weet wat je doet, kun je het beste een professional inschakelen om te helpen.