CO-vrij gecertificeerd
Altijd een bedrijf in de buurt
Binnen 24 uur reactie
Voorkom gevaarlijke situaties

Het klinkt alsof je een probleem hebt met je geiser en geen warm water krijgt. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om het probleem op te lossen:

  1. Controleer de stroomtoevoer: Zorg ervoor dat de geiser is aangesloten op het stroomnetwerk en dat er stroom beschikbaar is. Als de geiser geen stroom krijgt, zal deze niet functioneren.
  2. Controleer de thermostaat: Zorg ervoor dat de thermostaat op de juiste temperatuur is ingesteld. Als de thermostaat op een te lage temperatuur is ingesteld, zal het water niet warm genoeg worden.
  3. Controleer de beveiligingsknop: Sommige geisers hebben een beveiligingsknop die moet worden ingedrukt om het apparaat te resetten. Controleer of deze knop is ingedrukt.
  4. Controleer de gasaansluiting: Zorg ervoor dat de gasaansluiting naar de geiser correct is aangesloten en dat er geen gaslekken zijn.
  5. Roep een professional in: Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd en het probleem nog niet is opgelost, dan is het raadzaam om een CO-vrij gespecialiseerde verwarmingstechnicus in te schakelen om het probleem verder te onderzoeken en op te lossen.

Het is belangrijk om te onthouden dat het repareren van een geiser en het oplossen van problemen met de warm watertoevoer vaak gevoelig werk is en niet door onervaren personen moet worden uitgevoerd.