CO-vrij gecertificeerd
Altijd een bedrijf in de buurt
Binnen 24 uur reactie
Voorkom gevaarlijke situaties
Sluit je CO-Vrij bedrijf aan op dit platform.

Word lid voor een vast tarief per jaar!

Samen met onze partners werken wij aan de installaties bij klanten in huis. Sinds 1 april vallen alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden aan technische installaties onder het CO-Vrij keurmerk. Is jouw bedrijf ook CO-gecertificeerd? dan kun je partner worden van CO-Vrij.com en profiteren voor een vast bedrag per jaar voor de online zichtbaarheid en het uitvoeren van werkzaamheden bij zoekende klanten thuis. 

Groei mee met CO-Vrij.com voor een vast jaar tarief van 99,- ex btw. Jouw bedrijf word partner en kan genieten van de opdrachten die uitgevoerd moeten worden bij de klanten thuis. In veel gevallen is dit in de buurt waar jouw bedrijf gevestigd is. Door onze landelijke dekking met samenwerkende partners is het voor iedereen mogelijk om zich aan te sluiten die in het bezit is van een CO-Vrij certificaat.

Wij werken aan tevreden klanten door heel Nederland. En vullen het platform iedere dag met nieuwe partners. Zorg dat je zichtbaar blijft met je bedrijf, sluit je daarom aan bij CO-Vrij.com

Bekijk de aangesloten bedrijven