CO-vrij gecertificeerd
Altijd een bedrijf in de buurt
Binnen 24 uur reactie
Voorkom gevaarlijke situaties

Kosten van een nieuwe cv-ketel laten plaatsen

De kosten van een nieuwe cv-ketel laten plaatsen kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk en model van de ketel, de grootte van uw woning en de complexiteit van de installatie. Over het algemeen liggen de kosten voor het laten plaatsen van een nieuwe cv-ketel tussen de €1000,- en €3000,-, inclusief installatiekosten.

Naast de kosten van de cv-ketel zelf, moet u ook rekening houden met de installatiekosten. De installatiekosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk die nodig is om de nieuwe ketel te installeren. Als de nieuwe ketel bijvoorbeeld op een andere locatie moet worden geplaatst dan de oude, kan dit extra kosten met zich meebrengen.

Het is altijd verstandig om offertes aan te vragen bij verschillende installateurs, zodat u een goed beeld krijgt van de kosten. Zo kunt u de beste prijs-kwaliteitverhouding vinden en zorgen dat u niet onnodig te veel betaalt voor de installatie van uw nieuwe cv-ketel.

Houd er rekening mee dat een nieuwe cv-ketel weliswaar een flinke investering kan zijn, maar dat dit zich op termijn kan terugverdienen door een lager energieverbruik en een hoger rendement van de ketel.