CO-vrij gecertificeerd
Altijd een bedrijf in de buurt
Binnen 24 uur reactie
Voorkom gevaarlijke situaties
CO-Vrij partner worden is groeien

Haal meer uit je bedrijf

Gecertificeerde installatiebedrijven worden partner van CO-Vrij.com. Sluit je bedrijf aan om zichtbaar te worden, betrouwbaarheid uit te stralen en directe opdrachten te ontvangen.

CO-Vrij partners door heel Nederland. Onze klanten zijn opzoek naar een specialist in de buurt. Door partner te worden maak jij jouw bedrijf zichtbaar om klanten te blijven behouden en nieuwe klanten te ontvangen. Door de verplichte CO-Vrij certificering om werkzaamheden uit te mogen voeren aan technische installaties in woningen is het verstandig om je aan te sluiten op ons platform. Maak je bedrijf zichtbaar en je website bereikbaar en groei mee met CO-Vrij voor iedereen.

Word voordelig lid tot 30-04-2023

Groei met je CO-Vrij bedrijf en zorg ervoor dat je snel als partner ingezet kunt worden. Door je aan te sluiten op ons platform krijgt je bedrijf online een enorme boost. Straal betrouwbaarheid uit en geef klanten de mogelijkheid om in contact te komen met je bedrijf. Wij werken met lidmaatschappen per jaar. Voor 99,- exclusief btw maak jij jouw bedrijf zichtbaar voor klanten in de buurt of door Nederland. CO-Vrij.com is waar bedrijven met ambitie en betrokkenheid zich op aansluiten.