CO-vrij gecertificeerd
Altijd een bedrijf in de buurt
Binnen 24 uur reactie
Voorkom gevaarlijke situaties

Nieuwe cv-ketel waarom een gecertificeerd installatie bedrijf?

Een gecertificeerd installatiebedrijf heeft de juiste kennis, vaardigheden en ervaring om een nieuwe cv-ketel op de juiste manier te installeren. Dit is belangrijk omdat een onjuiste installatie kan leiden tot storingen, onveilige situaties en hogere energiekosten.

Daarnaast zijn gecertificeerde installatiebedrijven op de hoogte van de wettelijke voorschriften en veiligheidsnormen die gelden voor het installeren van cv-ketels. Zij kunnen ervoor zorgen dat de installatie voldoet aan alle vereisten en veilig is voor gebruik.

Als je kiest voor een gecertificeerd installatiebedrijf, heb je ook de garantie dat het bedrijf verzekerd is. Dit betekent dat eventuele schade als gevolg van de installatie wordt gedekt door de verzekering van het bedrijf.

Kortom, het is altijd aan te raden om een gecertificeerd installatiebedrijf in te schakelen voor de installatie van een nieuwe cv-ketel. Hierdoor weet je zeker dat de installatie op de juiste manier wordt uitgevoerd en dat deze veilig en betrouwbaar is.