CO-vrij gecertificeerd
Altijd een bedrijf in de buurt
Binnen 24 uur reactie
Voorkom gevaarlijke situaties

Het is erg belangrijk dat de rookafvoer en verbrandingslucht toevoer van uw kachel, haard of cv-ketel goed zijn. Een goede rookafvoer zorgt ervoor dat de verbrandingsgassen, inclusief koolmonoxide, veilig naar buiten worden afgevoerd en niet in uw huis blijven hangen. Een slechte of verstopte rookafvoer kan leiden tot gezondheidsproblemen en zelfs tot koolmonoxidevergiftiging.

Daarnaast is het belangrijk dat er voldoende luchttoevoer is voor de verbranding. Een goede toevoer van verbrandingslucht zorgt ervoor dat de brandstof volledig verbrandt en dat er geen onverbrande gassen in uw huis terechtkomen. Onvoldoende toevoer van verbrandingslucht kan leiden tot een slechte verbranding en rookafzetting in uw kachel, haard of cv-ketel.

Zorg er daarom voor dat de rookafvoer en verbrandingslucht toevoer van uw kachel, haard of cv-ketel goed zijn. Laat uw systeem regelmatig controleren en onderhouden door een professionele installateur. Volg ook de instructies van de fabrikant voor het correct gebruik en onderhoud van uw systeem. Op deze manier kunt u veilig en efficiƫnt gebruik maken van uw verwarmingssysteem.