CO-vrij gecertificeerd
Altijd een bedrijf in de buurt
Binnen 24 uur reactie
Voorkom gevaarlijke situaties
CO-Vrij certificaat binnen Sluit je bedrijf aan op co-vrij.com

Sluit je eenmanszaak aan en profiteer!

Met CO-Vrij.com staan wij samen met onze partners klaar voor onze klanten. Wij zorgen voor de beste service voor klanten en maken installaties door heel Nederland veilig en betaalbaar.

De service van jouw eenmanszaak is waar de klant naar verlangt
Persoonlijk contact en een snelle dienstverlening is precies wat onze klanten zoeken. Wil jij groeien met je bedrijf en stoppen met het spenderen van onnodige tijd en het maken van kosten op platforms waar je een prijs of offerte moet voorleggen om contact gegevens te ontvangen van klanten waarna je de opdracht ook nog niet eens ontvangt? Zonde van de tijd en geld!. Op ons platform laat jij je bedrijf zien en nemen klanten direct contact met jou op voor een vast tarief per jaar. Ongeacht wanneer je 20 of 100 opdrachten krijgt van diverse klanten betaal je bij ons slechts 99,- euro ex btw voor een heel jaar lang zichtbaar te zijn met jouw bedrijf.

Een directe link naar jouw website
Je ontvangt een directe link naar je eigen website zodat klanten alles over je bedrijf komen te weten en contact met je op kunnen nemen. Maak je bedrijf eenvoudig en voordelig zichtbaar en word partner van CO-Vrij.com