CO-vrij gecertificeerd
Altijd een bedrijf in de buurt
Binnen 24 uur reactie
Voorkom gevaarlijke situaties

Welke merken zijn er in ecodesign houtkachels?

Er zijn verschillende merken die ecodesign-houtkachels produceren en op de markt brengen. Enkele bekende merken die ecodesign-kachels aanbieden zijn:

  1. Jøtul: Een Noors merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame kachels, inclusief ecodesign-modellen die voldoen aan strengere normen voor efficiëntie en emissies.
  2. Scan: Dit merk biedt een breed scala aan moderne en milieuvriendelijke houtkachels die voldoen aan de ecodesign-richtlijnen en tegelijkertijd stijlvol en efficiënt zijn.
  3. Hwam: Hwam staat bekend om zijn eigentijdse ontwerpen en heeft ecodesign-kachels die efficiënt werken en voldoen aan de hoogste milieunormen.
  4. Dik Geurts: Dit merk biedt ecodesign-houtkachels met een modern design en innovatieve verbrandingstechnologieën om de uitstoot te verminderen en de efficiëntie te verbeteren.
  5. Morsø: Morsø produceert al lange tijd kachels en biedt ook ecodesign-modellen aan die aan de strengste Europese milieunormen voldoen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van merken die ecodesign-houtkachels aanbieden. Het is altijd aan te raden om reviews te lezen, naar de specificaties te kijken en advies in te winnen bij een erkende dealer of specialist voordat je een ecodesign-houtkachel aanschaft. Zo kun je de beste keuze maken die past bij jouw behoeften en de milieudoelstellingen die je voor ogen hebt.